är du inte intresserad så läs inte!

vad gör man när livet känns så jävla meninglöst? När man känner att man inte vill leva, men inte vill dö. Livet bara sviker en. När man inte duger till nånting, varje dag man bara undrar om man ska leva för stunden. När ingen vill lyssna på hur man igentligen mår, eller när folk inte förstår. Man ska bara säga förlåt till allt och alla, bara för att de ska bil bra igen, även fast man vet att man inte har gjort nått fel. Jag vill inte sitta här och skriva och sen att ni ska tycka synd om mig. jag vill bara att nån ska läsa så nån kan förstå hur jag mår/känner. Om ni inte gör de så behöver ni inte kommentera!

Hoppas nån där ute känner likadant. Jag är så jävla svag. Jag måste bli stark igen. Kraften tillbaka! Linda tillbaka. Jag vill bara bli mig själv igen.......

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du ÄR en stark person innerst inne!

2009-06-12 @ 07:04:47
Postat av: Malin

Gumman, vill krama dig!

2009-06-12 @ 16:05:30
URL: http://moollys.blogspot.com
Postat av: Sandra

Den här Linda känner jag inte igen! Va hände med den sjukt snygga och självsäkra tarmen jag kände=) Jag vet att hon finns kvar, det är bara det att motgångar kan få en att glömma bort allt man är och tror på, tro mig jag vet vad jag talar om. Livet är en jävla bergodalbana och ibland känns det som man har mer motgångar själv än vad resterande invånare på jorden har tillsammans, men våga tro att det vänder! För när man ger upp och låter problemen vinna så kommer det aldrig att bli nerförsbacke igen!

Även fast jag inte är världens närmaste så hoppas jag du vet att jag alltid finns här för dig! Att bara slå bort tankarna en stund kan göra susen men också att kräkas ur sig allt till någon utomstående kan göra underverk! Ring mig mitt i natten och jag finns där!Kärlek

2009-06-12 @ 16:15:23
Postat av: sara

miss you sweetheart.. kmr hem pa sondag! har forsokt ringa dej men mottagningen har nere e fuckt! ses pa sondag. puss love!

2009-06-12 @ 16:38:21
Postat av: C

Baby! ge inte upp! livet finns där du minst anar och du, jag vet att du är bäst vännen (: <3

2009-06-12 @ 16:59:10
URL: http://caracara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0