torsdag

dålig uppdatering. Jag vet! Men jag har inte haft lust, så mycket som har varit så jobbigt. Men nu ska jag försöka lite iaf : )

jag kan berätta att jag har fått jobb : ) jippiiiii. Såååå himla glad. De är typ de bästa på en hel vecka. haha!

Sen har jag varit barnvakt varit med min kära vän antonia, myst med älskling och hjälpt mamma!

Snart tror jag nog att jag ska fixa i lägenheten, städa osv. De skulle faktist behövas. Sen ska jag ner till salongen där sari jobbar. Vi ska kolla på hårfärg till mig. Så nästa vecka sker en förändring i mitt hår. De känns väldigt skönt, för just nu hatar jag mitt hår!

OCH idag är de ju valborg. vad händer då? hmm inte mycket vad jag vet. Så jag och micke åker nog upp till min föräldrar och myser lite. Men de är inte bestämmt ännu, kanske blir kvar här i Rimbo och grillar med vännerna.

Nej nu ska jag gå och ta tag i mitt liv och städningen.

tjingeliiing.


Friday morning

god morgon. eller god efter middag kanske man ska säga? Jag gick upp för ett litet tag sen med världens huvudvärk. Snar ska jag iaf börja göra mig iordning. Ska hämta min lillebror vid halv 1 och innan dess ska jag gå ut med dompe. (hunden).

Sen ikväll vet jag faktist inte vad planerna är. Får se vad som händer. Ska nog gå förbi antonia iaf senare för hon och klara ska plantera lite blommer så måste ju kolla om de vart bra juu ; )


Nu ska jag fixa mig så kanske hörs innan jag drar eller efter jag kommit hem.


seeeya ..




planer för helgen

Fredag: handla kläder med mamma och lillebror.
Lördag: till mickes mamma och fira hans lillebror. samt försöka få micke att åka till ikea : )
Söndag: träffa världens bästa emma


Sitter just nu och kollar på a shot at love with tila tequila har sätt den säsongen 4 ggr nu på tv. börjar bli lite utjatande. Sen tror jag nog inte att alla som är med där söker kärleken utan de är nog hennes kropp och hej jag vill vara med på tv typ.

Nu kom min älskling hem och vi ska nog snart hoppa in i duschen!

hörs i morgon.

sleep tight.



vart har du tagit vägen?

min vän, min bästavän, min vapendragare,  varrför är du inte här? Nu är de såhär jobbigt igen att du inte är här du är alldeles för långt bort. Jag vill inte att du ska bo där nere. du ska vara här uppe, med mig! Presic som de var i sommras. Det var alldels perfekt, helt underbart! jag saknar dig malin gustavsson.




 

hiss eller diss?





jag är helt förälskad i domhär skorna!


tvättdag

har tvättstugan kl 13, så jag gick ner dit. nej men då är dörrjäveln låst? vafan... aha! får väl gå ut och sätta mig på balkongen och ta en kaffe och en cigg. hörs sen!


till en mycket speciell lillebror

Det finns många speciella människor i mitt liv, men en som är mycket speciell i mitt liv är min lillebror som jag alltid kommer att ställa upp för. jag kommer att skydda honom i alla lägen, finnas där när han behöver mig! Jag tänker på honom varenda dag, hur de går för honom i skolan, och om hans kompisar är snälla osv. Min lillebror är en sådan känslig person, han bryr sig om allt och alla, han ställer upp för sina näraochkära när dom behöver hjälp. Han är såååå himla ödmjuk och såå himla goo. snäll, söt och helt fantastisk. Vad skulle jag göra om du inte fanns?

hoppas du läser så du förstår hur fin människa du är!

JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN / DIN STORASYSTER





onsdagstråk

har presic ätit middag. på menyn stog de bacon&makaroner : ) yammmi. har även varit hos min mormor och deklarerat och pengar får man tillbaka iaf. och vet redan vad jag ska göra för alla dom; ) Sen åkte jag hem till antonia och tog enn snabbfika och nu ligger jag här i sängen igen micke ska åka iväg till norrtälje med jocke en sväng så jag funtar på att åka in och sola!


ska jag vara helt ärlig..

Så hatar jag tandläkaren. Var presic där och lagade yttligare 2st hål. inge roligt. Men nu ligger jag i sängen ingen och ska vila sen tänkte jag gå upp och ta en kopp kaffe. Måste bara vänta tills denna jäkla bedövning har släppt. Vad ska ni göra en dag som denna?




haha sååå jävla unfresh. morginpigg eller groggy?

arbetsinterljuv + barnvakt!

Idag har jag varit på arbetsinterljuv, vilket jag hoppas gick bra : ) håller tummarna! Efter de så åkte jag hem till antonia på en kaffe och sedan ner till rimbobiten för att hämta dompe, Vi mötte linda där nere som följde med hem till mig och tog yttligare en kopp kaffe och en munk. muuums. Sen idag så ska jag vara barnvakt åt saris barn sen blire nog sussa kudde. :p

måndag

tjoho ( : idag är de början på en ny vecka igen . Guud va tiden går fort! Idag ska jag hjälpa mamma lite med hennes loppiz som hon har. Sen hem och laga mat och kankse åka in och sola. Måste bara få tag på dendär antonia. hehe! Och sen i morgon ska jag på en arbetsinterljuv. wish me luck ; )

på onsdag så måste jag deklarera! Torsdag = tvättstugan. Vilket jag inte ser fram emot. Och sen är de redan helg. saaatan asså!

Nej nu ska jag fila naglarna innan jag ska åka. hörs sen!



Jag och micke från i lördags ( :

en underbar lördag

Igår så bastade jag, micke, emma och chrille hemma hos mika. hur mysigt som helst, sen kom hanna och kandis förbi oxå : ) Sen så åkte vi ner till 100% för att festa vidare. han dock inte vara där så länge, men kul va de iaf. Sen bjöd antonia oss till efterfest. Huuuuur kul som helst. fast de var bara jag och micke som gick dit med antonia och hennes syrror typ. Sen kom mika och nicke hem mannen i huset : ) haha! Vi sjöng kareaoke och grillade lite korv ( : jag och micke kom nog inte hem förens 5 i morse? fyfan jag är helt sluut. Vad gjorde ni igår/helgen?

eller föresten! Vi var ju i mallorca. haha

årets första grillning

Strax ska jag och micke åka iväg till hans mamma för att grilla ( : Sen ska vi vidare till Antonia & Nicke tror vi.

tidigare idag så var jag in och solade med antonia i norrtälje på figurtrim.. Nu har jag solat tre dagar irad. och kan säga er att jag har bränt sönder mig :/ men de har dock lagt sig lite iaf. Och resultat har de blivit.

seeeeya




....

jag orkar verkligen inte bry mig! Om du har nått att säga mig, Säg de då!

snart ska jag göra mig i ordning och sen ska jag faktist åka in och sola! ALL BY MY SELF!!!
seeya


Pics
























alla bilderna är från thailand, tagna från min gamla mobil! JAGSAKNARTAHILAND

somliga har de. andra inte!

Guuuuud vad jag har tråkigt. Sitter här i soffan och kollar på internet efter några snygga sommarplagg. Finns inte så mycket än, kanske för att de bara är april : )

Men iaf, så har vi vattenmelon i kylen, undra om jag inte ska gå och skära upp lite? Eller kanske åka in och sola? Ringde precis till Antonia, men hon var då påväg till södertälje, Så hon kan man ju inte gå över till. hehe. Men som tur är så ska hon ringa sen, och då ska vi ses. Kanske ska ta med henne ut på en promenad.

Jag måste oxå fixa ett jobb, vilket jag försöker göra hela tiden! Ringer runt och skickar CV. men de flesta jobben jag vill ha kräver en utbildning och de får mig på andra tankar! Kanske jag ska börja plugga till de jag vekligen vill bli?


en vän är en vän.

Jag är så trött på ditt beteende, ditt sätt att vara och dessutom din vänskap! Jag förstår inte varför inte folk lessnar på dig!

Jag trodde vi kunde få en äkta vänskap, men inte de! En vän som sviker! Jag litar inte på dig! Skärp till dig! Allting ska bara passa dig hela tiden. Det finns så mycket att säga, men de behåller jag för mig själv.

kom bara ihåg att jag kommer inte ställa upp på dig, för du har aldrig gjort de på mig. Och de kommer du nog aldrig göra!


en lugn kväll

Nu ska vi äta soppa och varma mackor. muumms. Sen ska jag nog åke en sväng till ICA och sen blire de en myskväll. Hörs sen och då ska jag visa vad jag är sugen på att beställa.

krambanan



en bild på oss sen jag var 13 år och Micke 14. gulligt va?
Och den har inramat och ställt på vår fönsterbräda inne i sovrummet!

från min älskling

här är min påskprensent jag fick av Micke, bodyscrub, bodylotion, och showerenergy. allt med hallon doft ( :




onsdag

tvättstugan är lika med blää. Upp och ner i trapporna. hej å hå! haha! Snart är de dax att gå ner igen. Sen när jag är klar ska jag nog åka in till norrtälje och sola med Sofie.

jag kom på oxå! Jag måste ju deklarera nån dag oxå?

hörs seen

påsk09

Det var ett tag sen jag var här inne. Jag har haft en sådan bloggtorka. Men nu tror jag nog att den är tillbaka.

Min påskhelg har inte vart någe speciell, torsdagen spenderade vi hemma hos kesos föräldrar. Sen fredagen så gjorde vi inte heller så mycket om jag inte minns fel ? :p lördag bjöds de på god mat och påskägg hos mormor, och likadant söndagen hemma hos svärmor! Sen senare på kvällen så gick jag vidare till Antonia och nicke och drak några öl, spelade kubb och de bästa av allt var nog att sjunga karaoke tills klockan slog halv 2. Dagen därefter så blev kvällen bara lugn, precis som den blev idag.

Min påskpressent av älsklingen blev, ett jätte stort påskägg med massa produkter från thebodyshop och massa gelehjärtan ( : Man kan ju säga att man har världens bästa pojkvän iaf ; )

pics comes later.

nu ska jag försöka sova har tvättstugan i morrn.

sleep tight.

skärtorsdag

Nu ska jag och micke gå och äta med mormor : ) myys. Sen blire att åka upp till graven och tända lite ljus. Sen lite senare så blire nog några bärs tror jag.. Men vart vet jag inte.

Juste jag och micke öppnade våra påskägg idag, hihi. I mitt låg de godis och lite grejjer från bodyshop. Och i hans låg de godis och ett par canada mysisar.

kanske hörs sen.


RIP ROBERT ERKENVIK

ROBERT ERKENVIK
1987-07-21 - 2007-04-09
Jag minns alla stunder med dig. det är minnen jag aldrig glömmer. och som vi aldrig åter kan få. tänk att allt gick så fort.  livet förändrads på ett ögonblick. du öppnade dina ögon med ett kärleksfullt och glatt leende men slöt de lika snabbt. nu är du ett minne alla håller kärt din tid på jorden var för liten men inte för liten för att beröras allas hjärtan.



Idag har det gått 2 år sedan du lämnade oss, en dag som man alltid kommer att minnas. En sådan otroligt fin människa du var, du hade de där lilla extra som ingen annan har! När man tänker på dig så ler man bara. Jag önskar bara att de aldrig skulle ha hänt. Allt gick så fort. Du kommer alltid att vara i allas tankar.
SAKNAR DIG.

Tänk på att ta vara om varandra.. Livet kan förändras på ett ögonblick!






Onsdag

Idag har mamma varit här och ätit lunch och kollar hur jag och Majki har fått de i lägenheten! Sen kom joppe och putte förbi oxå!

Sen åkte jag upp till mormor och prövade mina jeans som hon ska sy in, hon har trocklat dom nu bara. Åsåklar var världens gulligaste kusin där oxå! Snart ska jag sticka på träning så nu är de dax att byta om!


solen står högt över Rimbo

Kan inte bli bättre! Sol idag igen. Hoppas de verkligen håller i sig nu!

Idag ska jag åka upp till Mamma&"pappa" på lunch, men först ska jag åka och hämta birka. (mickes mammas hund) hon får följa med upp dit : ) Sen ska jag åka hem och städa, hann aldrig det igår!

Nej nu ska jag klä på mig! hörs sen!

KRAMKRAM



Birka sötnöt

Måndags Kväll

Sitter och kollar på Färjan2 och har presic ätit Spicy Thai soppa och vitlöskbröd : ) muums!

Men Just exakt nu så kom jag på? Jag är sugen på en plattång som både lockar och plattar? Vet ni någon bra? Eller vad har ni för nån? Jag har en vanlig asbra plattång, men den kan man inte locka med! Om ni vet en bra så hojta till! Nej nu ska jag gå ut och ringa Ewa sen till min vän Niklas!

hörs sen!


Vårjacka

Jag har satt och kollade lite på nätet i morse om vad ska ska ha för vår/sommar jacka! Vad ska ni ha?

jeansjacka?
skinjacka?
kappa?
satinjacka?
kavaj?


Här är en kappa från H&m och en Satinjacka fårn rut mfl.


Nu har jag bestämmt mig! De blir en dusch : )

hörs sen!

KRAM


Tvättstuga=klar

Nu är jag presic klar med tvättstugan. Har gjort en hallon smoothie presic och suttit på balkongen och glassat ( : Funderar på att gå in i duschen? Eller om jag ska ut och springa i det vackra vårvädret? Eller om jag ska göra en storstädning? De skulle verkligen behövas!

Här kommer en bild på solnedgången igår som jag och micke såg när vi var ute på äventyr : )



det var dock mycket vackrare i verkligheten ; )

Snygga klänningar från Rare Fashion


måndag

Godmorgon bloggen ( : Gick upp för att tag sen. Har tvättstugan : / Sen idag bilre att gå ut i solen!

Helgen har varit hyfsad lugn. I fredags så festade vi lite, sen i lördags åkte Micke&Jocke cross hela dagen. Sen vart de ju prämiär på Raggarbilen ; ) ner cabbat och grejjer :p haha!

Sen igår så va de slappdag för min del!




en trist design, men ändå ganska simpel

Sitter just nu och tänkte på vilken trist desig jag har :/  jag gillar inte när de är för mycket plotter vill liksom ha den lite mer annourlunda nu! Om de är någon som har lust att hjälpa med med ideer eller om någon har lust att göra en så säg bara till : )

Kramis

underbara dag

Vilket underbarart väder vi har haft idag. Solen värmde och fåglarna kvittra. nej nu ska jag inte leka så poetisk : )  Är iallafall barnvakt åt min lillebror och dompe (hunden) Sitter just nu i sängen och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan gå och tvätta av mitt smink. Sen blire sova för hela slanten. Upp tidigt imorgon bitti för att skjussa min bror till skolan, Hoppas de blir lika fint väder i morgon som de var idag : )

vad har ni gjort i dag?



en vacker kvälls bild från vårt fönster!




den fina orkiden vi har i sovrummet : )

Torsdag

Inte lika fint väder idag som de var igår. Men de hindar inte mig från att gå ut och få lite frisk luft. Sitter just nu i soffan och kollar på "extrem home make over" och dricker en kopp kaffe. 

hörs sen


Så här snygg är jag just nu



kom hem från träningen för dryga timmen sen! Sen hoppas jag och Micke i duschen och nu sitter jag och ser ut såhär i soffan i 10 min. Sen ska vi lägga oss i sängen och kolla på film ( : Sen i morgon blir de till att söka jobb. Har varit arbetslös i sissodär 1vecka. INTE kuul. Nån som vet nått jobb?? Nått att rekomender kanske?

(kolla mitt blåmärke, har sånna över hela kroppen. Sen matchen i lördags. Vet dom inte om de var handboll eller ruggby vi spelade. Men vann de gjorde vi iallafall. )
Sleep tight beautiful ; )

en tatuering

Jag måste visa er en tatuering jag vill ha. Så jävla snygg. Men jag tror jag inte skulle våga göra den där. Bara på revbenen liksom. Kommer göra svin ont.



texten är.

"there once was a little girl who never know love until a boy broke her heart"
vad tycks? 


är det våren som har tittat fram tro?

Herregud vilket härligt väder! det har vart idag. Gick upp vid 10 tiden och tittade ut genom fönstret. Sol och vindstilla. Kunde de bli bättre? Åkte upp till mormor och kusin och åt lunch vid 11 sen var de bara att åka hem och tvätta. hade tvättstugan från 13 fyfan. Jag ville verkligen inte. Ville sitta ute i solen och bara njuta.

Men sen kommer mickes mamma och hans lillebror på middag ( : Pizza vart de såklart :) hehe. Men nu sitter jag här i soffan och kollar på "du är vad du äter" Att man inte kan tänka på vad man stoppar i sig? (ska jag säga) haha men jag äter inte så mycket gottgott längre faktist. haha. Måste ju tänka på beach 09 ; )




tänk och få ligga och gosa med en sånhär busunge varenda natt, ( : 

Den rätta för rosing blev den 19 årige HUGO ROSAS

Då får man väl säga grattis till Hugo som vann lindas hjärta på tv.programmet "den rätta för rosing" Jag har dock följt de och tycker att de både har varit lite barnsligt men samtidigt väldigt roligt. Men man har ju hört så mycket om de. Att de är uppgjort osv. Jag tror dock inte de. Eller jag vet inte. :/  Men hugos blogg kan ni läsa här




Bild lånad från hugos blogg.


RSS 2.0