haha, pappa och msn = jag fattar ingenting av vad du skriver!

hahaha. sitter och snackar med pappa på msn. så frågade han hur de va. så sa jag att de va bra. sen skrev jag sj? haha han ba ska du åka tåg? hahahaha asså jag dör! sen råkade jag gör .p istället för :p han ba ppiller? hahaha rolig pappa.

Så jag sitter här i min ensamhet och garvar efter en tuff dag. först jobb från8-16 sen friskis vid 19 sen direkt efter de vid 20 beach träning. säger bara en sak. AS jobbigt stt springa i sanden juu. Men nu ligger jag i sängen och ska försöka sova är så himlans trött.

sleep tight.

hemlighet.

glömde dock säga att jag har en hemlighet till min älskling som kommer hem på fredag.


Och de är att jag har preliminärbokat oss på ett flyg till thailand i höst/vinter.. Eller asså vi har bestämt att vi ska åka men han vet inte att jag har fixat detta nu. Ett otroligt bra pris..

Vi kommer att bo i hus hos  min farmor&farfar. Och grejjen är den att min familj åker ner i okt, så vi kommer att spendera en utomlandsresa med dom oxå det underbaralandet ( :


Kom hem nu älskliiiiiiiiing. miss u....en onsdag i juni

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Inge kul att jobba när de är så fint väder ute! Men snart har jag semester i 1 hel vecka : ) haha! Då blire beachhandboll i åhus och mys med älskling. Men sen i augusti ska jag och M åka till Västkusten en vecka alldeles ensamma ; )

Snart äre dag för friskis och svettis, sen träning.

nu har jag 5 träningar i veckan. Så himla skönt att börja röra på sig igen.

Väntar nu på Antonia som ska joina mig på friskis&svettis.Sen är de beachträning.

seya later.jag ÄLSKAR denhär bilden på mig!

Pics, midsommar09Och så avslutar vi med blåljus from the police

enmidsommarsommanaldrigglömmer!

lite sen uppdatering, JAG VET! men vi åkte ett helt gäng till Öregrund. Vilket man alltid kommer att minnas! Säger bara, fylla,dunken,buss,bråk,spya,underbart sällskap,trubadur,sol,regn,skratt,raggarbil,hamburgare,klämd skinka,poliser och ett tält på en lerig åker! Kunde de bli bättre? ( :Mer bilder kommer ikväll. Måste kila vidare nu!

seeya*

NYA TAG

nu är jag på G igen känner jag. De finns inget som kan trycka ner mig.. Men blir inge bloggande idag. för nu ska jag vara med min älskling som åker utomlands i morgon bitti.


byeeee


är du inte intresserad så läs inte!

vad gör man när livet känns så jävla meninglöst? När man känner att man inte vill leva, men inte vill dö. Livet bara sviker en. När man inte duger till nånting, varje dag man bara undrar om man ska leva för stunden. När ingen vill lyssna på hur man igentligen mår, eller när folk inte förstår. Man ska bara säga förlåt till allt och alla, bara för att de ska bil bra igen, även fast man vet att man inte har gjort nått fel. Jag vill inte sitta här och skriva och sen att ni ska tycka synd om mig. jag vill bara att nån ska läsa så nån kan förstå hur jag mår/känner. Om ni inte gör de så behöver ni inte kommentera!

Hoppas nån där ute känner likadant. Jag är så jävla svag. Jag måste bli stark igen. Kraften tillbaka! Linda tillbaka. Jag vill bara bli mig själv igen.......

ingen ork till nånting

ingen ork tillnånting längre. Jag är för svag, jag har lätt för att visa känslor. men vad får man tillbaka? INGENTING.


tyvärr kommer jag inte blogga på ett tag framöver. Jag måste få min energi tillbaka...

och du din lilla patetiska j*vel kan bara dra åt h*****e


De gick ju bra?

sry för dålig uppdatering. Jag har haft så mycket annat för mig att jag tillochmed glömt bort att jag har en data. Men somsagt har jag börjat på mekonomen i Norrtälje, jag kör budbil. Idag var min första dag att köra själv? Jo och vad gör jag? hahaha kör lite vilse. Men lättare än sagt så var de inte så vilse :p

I natt är jag och Micke hundvakt till svärmors hund. Så vi ska gå en mysig promenad med henne sen ( : Snart kommer hanna förbi på en kaffe och en cigg.

RSS 2.0