lindaannamariasievertson
































































22.32

Dålig på att blogga igen. : / Men de har blivit så på sista tiden. Jag har presic diskat och lyssnar på sonja alden. Har hon inte ljuvlig röst så säg! Snart så ska jag nog gå och lägga mig i badet men först tänkte jag bara säga att min dag har gått åt att städa bilen och varit hos min mamma och "pappa" på födelsedagskalas . GRATTIS PÅ 39 ÅRS DAGEN DADDY ( :

hajdå!

giv it up!

han är inte intresserad av dina samtal mitt i natten, eller dina sms!  De finns väl andra killar du kan ge dig på? kanske inte ska ge dig på dom som är upptagna? Finns inga värre än ni! Och snälla! Hoppas du läser detta så du FATTAR!

Du kommer ju aldrig få en pojkvän om du ska ragga på dom som är upptagna!
rätta mig om jag har fel!


sunday morning

God morgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga : ) Idag ska jag och mitt hjärta åka till Ikea och handla, Så nu äntligen bli vi nästan klara med allt. Men först ska han spela bandy och jag ska nog ta en promenad.

Fredagen vart dock väldigt lugn, eller? Joo men bakis var jag ju inte i lördags? hehe. Men de vet jag andra som var.
Matchen vann vi igår. Men fyfan. Vill inte äns prata om den.

nu ska jag äta frukost.

xoxo


Friiday=utgång

Nu sitter jag och hanna och dricker vin ( : Sen blire gå ut på byn och ta en öl. hehe. Har match i morgon så de blir faktist ganska lugnt.  vad gör ni ikväll? fest eller?

xoxo



Rally bryden med stort R

NU har vi vart och storhandlat mat iaf  ( : Så nu klarar vi oss en månad till ;) Snart så ska vi hoppa i badet och göra ansiktsmask ( : såå mys. Men först så ska jag diska lite till och skura i vardagsrummet.

så vi hörs i morgon igen..

sleep tight

xoxo


En sväng på stan


ett ont tandläkarbesök

Nu har jag varit hos tandläkaren, vartit och hälsat på mamsen och för ett jag sen då jag äntligen kom hem så är de färdig tapetserar. Jag är hur glad som helst. Nu ÄNTLIGEN kan vi börja fixa ( : åå ska bli så kuul. Ska även idag försöka få med Micke och stor handla lite mat och försöka få honom till Ikea igen.

Så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem. Jag har dock presic dammsugit och diskar, ska nog snart gå ut på balkongen och ta en cigg ( :


090326

Nu sitter jag hemma vid köksbordet och äter yoghurt och dricker kaffe. De luktar spackel över allt här, Målarna är äntligen här och tapetserar : ) jiiipi. De blir mörkbeige in the livingroom. sen i hallen blir de randigt. jätte fina tapeter verkligen. : )

Sen igår så åkte jag och Emma in till sthlm och shoppade lite. kan lägga upp bilder sen, för nu hinner jag inte ska vara hos tandläkaren om 20 min. jag vill inte. Men de kommer gå bra de vet jag.

hör senare.

xoxo


Bloppis/garderobsrensning



ljustgult linne från "blend" storlek L
passar även en medium.

70:-




linne från "fred perry" storlek M

70:-





skjorta från "h&m" storlek 38
passar en s/m
andvänd endast 1gång

80:-




skjorta från "vero moda" storlek s
passar en medium

50:-




j
ätte snyggt siden linne från "vero moda" storlek 38
passar en s/m

80:-




linne från "asos" storlek 12
vilket motsvarar M

aldrig andvänd 150:-



silkes linne från "Lynne"
andvänd endast 2ggr

150:-




Mer kläder kommer att komma upp, klänningar, jeans mm.
Om ni är intresserade av nått av plaggen maila mig och era person uppgifter. köparen betalar frakten!

[email protected]


Garderobsrensing

Jag tänkte faktist börja rensa min garderob nu sådär till hösten, och tänkte då lägga ut lite kläder på bloggen blandannat.
 Tänkte fota lite nu ikväll och om de är så att  ni är intressearade av nått plagg så maila mig på [email protected]

hörs senare!

xoxo




Inte så konstigt

jag skulle åka ner till ica igår och handla lite mat inför kvällen. Så var de jätte billig kyckling för 29.90 typ. Men jag fick inte handla kycklingen för kassörskan för den var spärrad? men varför ha den ute i butiken då?  men så läste jag i aftonbladet idag och så detta.. Så de var inte så konstigt!  KLICKA HÄR

Tisdag

Idag har jag varit ute och gått i ca 2 timmar ( : så skönt, bara de att de blåser som tuusan.. Nu åkte micke precis in till u-sala han ska köpa crosskläder, han har nämligen vart och köpt en cross, Såå nu har man ju nått att oroa sig över i sommar :p hihi.. '

Idag blire faktist bara lugnt för min del.. Vad ska ni göra?

xoxo


17.04

Nu har jag presic strykit ett par gardiner och vart nere och handlat! Snart kommer Emma hit, ska göra en nagelförlängning på henne sen ska jag och Micke äta lite soppa och varma mackor ( :

Helgen vart lugn, inte så mycket alkohol för mig några glas vin i fredags. Vad har ni gjort?

Hörs sen.

xoxo


jimmy choo

Jag älskar min jimmy choo väska ( : vist är den underbar?

22.41

Sitter här hemma vid köksbordet och ska snart lägga mig ibadet. Sen blire film&mys med Micke.

Idag har jag faktist inte gjort så mycket, hjälpt mamma lite och sen bara vart hemma hos a friend. Hanna och jag skulle faktist ut och springa idag men så vart de tydligen inte. För hon ligger faktist fortfarande väldigt bakis hemma. haha! poor baby..

Håller på att lägga över lite bilder till datan, så ska försöka lägga upp några här på bloggen ikväll ( :

xoxo

Fredag

God morgon bloggen ( : Snart ska jag åka och hämta mammi. Vi ska på misson in possible uppdrag : ) hihi. Nerrå, men kan säga sen.. Ikväll ska nog jag och micke åka in till Ikea och handla de sista om de blir som bestämt. Annars så vet jag faktist inte. vad ska ni göra?

xoxo

Färglada solglasögon






vilka är snygast? Har funderat på att köpa dom rosa, men jag vet inte. För när jag var i thailand så köpte jag ett par exakt likadana fast bruna/guld ( : fast där betalade jag ju bara 30 svenska kronor ungefär önskar att jag köpte fler ( : finns såklart i flera olika färger.

besök deras hemsida


Onsdag

Kom hem från mormor för ett tag sen jag och micke vart bjudna på pankakor . muums. Snart ska jag kila iväg ner till min träning som börjar kl 21. Sen blir de en lång dusch. ¨

Jag var ute på en promenad i 1&enhalv timme idag. underbart. Nej nu så ska jag gå och ta en ciggis. Hörs kanske sen efter träninge.

xoxo

en härlig dag

Nu har jag presic ätit vaniljfil med kalaspuffar, muums. Och snart jag jag gå och hämta den sista tvätten i tvättstugan och sen ska jag bege mig till mormor tror jag. Gå en liten promenad i de fina vädret! Synd bara att de blåser så mycket! Hörs sen!

xoxo


Nu är de vår utan för mitt fönster

God Morgon ( : Idag känner jag mig på strålande humör även fast jag har haft tvättstugan sen kl 7 :p Så nu sitter jag här och kollar ut genom fönstret och ser att de är helt klarblått på himlen och solen lyser. Kan de bli bätttre? Sen efter jag är klar med tvättstugan så tror nog jag att jag ska ut en sväng. såååå himla mysit väder! Vad ska ni göra en dag som denna när solen står på topp?


Vem är den rätta för rosing?

Har presic kollat på den rätta för rosing, jag gillar de programmet så himla mycket, spännande/roligt ( :
Vad tycker ni?

Vem tror ni hon kommer välja?




En ny hårfärg kanske?

Jag funderar på att färga om mitt hår. Visserligen ljusare än va de är nu dvs. Tror de skulle passa mig eller vad tror ni?

här kommer en bild.



jag ger dig all min kärlek

lindahjärtamicke


Vill ha


Ginatricot




Ett Vill ha, från ginatricot ( :

Armband

Snygga armband från bettiesgalleria.se







vilken var snyggast?

Kusinvitamin


Svenska folket är en skam!

USCH säger jag bara. hur fan röstar vi? hur kan man skicka ivägen en människa med någon form av opera sång? SÄMSTA LÅTEN EVER. Kommer aldrig att vinna eurovison song contest. Kommer inte äns kolla på de. De är pinsamt!
eller vad tycker ni? Vem är dendär kvinnan jag sitter och kollar på just nu?

Statistiken ökar!

Min statistik ökar verkligen, har drygt 100beökare /dag! Men varför är de ingen som kommenterar? Vad gillar ni med min blogg? Vad tycker ni jag ska skriva om? nått speciellt. Kom med förslag!

xoxo


bild lånad från lundlund.se

i love this picture!

Gör som jag och många andra..

En hemsida värd att bli medlem på. Samla poäng och byt ut de mot present kort på tex, nelly/kicks/åhlens mm.


KLICKA HÄR


Beställt!

Nu har jag äntligen beställt dom underbara tiger jeansen jag har kikat på, en mycket bra hemsida kolla här


Onsdag=ingenting

idag har min dag bara bestått av att tvätta&plocka. Ska man aldrig bli klar? Iofs va jag upp till mamsen en sväng och tträffade mormor och lillekusin ( : Sen senare idag är de träning sen efter de ska jag och micke lägga oss i badet. Vad ska/har ni gjort en dag som denna?

xoxo


Vilken playboy är du?

Gjorde ett test på internet om vilken av Hef's flickvänner man är "kendra, holly eller bridget". Testet gör ni här

Skriv sen och säg vilken ni blev!!

Mitt svar blev  Holly




Like Holly, you love animals, theatre, and great sex!!! You..'re sweet, a kid at heart and always on time for anything you..'re expected to attend! You?re a hopeless romantic, making you the perfect girlfriend who is sure to stick around through the ups and downs!!! Any guy hoping to claim you as his girl next door lover he needs to remember romance is key!

Stämmer in ganska bra faktist ( ;



Tråkiga måndag

Jag är jätte dålig på att uppdatera. i know. Men somsagt är min internet bajssegt. Ska försöka bättra mig. Just nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch. De blev gårdagens middag som Micke lagade. "Makaroner&köttfärsås" muuums.

Idag är när jag slutar så måste jag fixa mera galgar, får inte upp mina kläder :/ blir galen. Sen måste jag verkligen försöka rensa lite mera kartonger men vi kan inte göra så mycket i vardagsrummet eller hallen för vi ska få om tapetserat, men vem vet när som kommer? hmm. 

Helgen

Fredags så gjorde jag inte så mycket, gick hem till Emil med Micke, keso, örnis sara var ju redan där ( : Satt där hela kvällen typ. Ramlade in folk ju mer klockan blev (: Sen somnade inte jag och Micke förens kanske 04.30

Lördagen va de match som gällde Rimbo-Mariehamn. Vilka tror ni vann? VI såklart . hihi.. Sen åkte jag upp till Mammi och åt sen åkte jag vidare till Mormor där min lilla och världens sötaste kusin va. Vi busade och myste. Sen va de dags för honom och bada, och de gillades inte så speciellt mycket. Sen vart klockan lite mycket och jag for vidare hem för att vänta besök av Chrille&Marielle. Vi jag Micke Chrille & Marielle slängde oss i soffan och slocknade direkt. Så vi gjorde faktist inte så mycket.

Söndagen blev väldigt väldigt lugn. Micke åkte på match så jag Chrille&Marielle gjorde absolut ingenting. Jo vi åkte iof en sväng med bilen, men mycke så mer vart de inte. Sen senare fram emot kvällen så låg jag och Micke bara och myste i soffan och kollade på film. Dock somnade jag. hehe tröttmössa som jag är ( :

De va lite om helgen. Vad har ni gjort?

xoxo



 Bild, sommaren 2007

Tiger of sweden




199:-








499:-

FREDAG

Äntligen helg, inte för att de kommer hända så mycket men ändå. Man får sepndera mer tid med vännerna, fixa i nya lägenheten och de bästa är att jag får vakna upp med min älskling (;

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men de är för att mitt internet i nya lägenheten krånglar, ingen mottagning alls :/ Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem. slutar ju trotsallt om 25 min ( : Då ska jag åka hem och fixa med alla kläder jag har.

ska förska skriva sen och kanske lägga upp lite bilder på lägenheten .
hörs sen

xoxo


a funny thing

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs



Detta vart mitt svar ( :


I stabbed  a condom because im sexy as hell


Äntligen.

Nu är vi äntligen färdiga med flytten. Så himla skönt. Lämnade nycklarna igår. Nu är de bara de "roliga" kvar ( :

Nu ska vi köpa lite nya möbler, tapetsera om, men de får vi gratis av hyresvärden. Fast bara i hallen&vardagsrummet. För i köket&sovrummet är de ny tapetserat. Väldigt fina faktist.

Så nu sitter jag och kikar lite på internet på lite grejjer som jag ska visa Micke sen och kolla vad han tycker.
Jag jobbar tills kl 13.00 Sen får jag besök av mormor och mina småkusiner Maja & Melwin kl 15. Så innan dess ska jag försöka plocka med lite kläder och ringa till boxer för våra kanaler funkar inte :/

Vi hörs lite senare

xoxo

En dag i kungsberget


nu är den våran ( :

Nu har jag varit och kvitterat ut nycklarna ( : Så jävla skönt. Så nu väntar jag på släpet som ska komma. de är dock lite försenat, men men. ååå jag är så lycklig...

xoxo

MÅNDAG = FLYTT

Ojojoj, här har jag inte skrivit sen i fredag (: Har inte haft tid, har inte orkar/haft lust.

Men nu är jag på G igen.. Idag är de måndag vilket innebär flytt för mig och min älskling. Vi höll på hela dagen igår och packa så nu är inte inte mycket kvar, vilket är skönt. Men de tar ju en sådan himla tid att packa. Sen slutar inte Micke förens kl 15.00 Men hans mamma och lillebror hjälper till . De första flyttlasset går kl 13.00 (jag längtar) Min mamma kan dock inte hjälpa till eftersom hon har stelopererat ryggen 2ggr och de innebär att hon inte får göra tunga lyft. Jag och Micke flyttar dessutom högst upp i lägenheten

Sen nu måste jag sätta lite fart igen. Och återkommer senare om hur de går.

Önska mig lycka till ( ;

xoxo


RSS 2.0